. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ISTORIC MEDICAL
. 05
EVOLUTIE
. 06
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 07
PLAN DE TRATAMENT
. 08
FISA MEDICALA
. 09
AGENDA DE PROGRAMARI
. 10
IMAGISTICA
. 11
LABORATOR
. 12
DIAGNOSTICARE
. 13
CONTRACTE CAS
. 14
VANZARI
. 15
STOCURI
. 16
CONTABILITATE PRIMARA
. 17
SITUATIE FINANCIARA
. 18
PUBLICITATE SI MARKETING
. 19
CONTROL ACCES
. 20
RAPOARTE
. 21
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Med

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici medicale si spitale


 

      BrilMed vine cu un instrument de analiza vizuala a radiografiilor pacientilor si a imaginilor preluate din camerele medicale, oferind informatii pretioase la nivel de pacient si permitand medicilor specialisti, prin metode de analiza grafica, sa stabileasca afectiunile sau sa determine corectitudinea efectuarii operatiilor.

       Avand posibilitatea de a clasifica imaginile in nenumarate grupe, modulul de imagistica oferit de BrilMed reprezinta un organizator excelent pentru datele grafice aferente fiecarui pacient, completand astfel fisa pacientului si asigurand accesul imediat la informatie, indiferent de momentul consultarii.
 

     

      Modulul avansat de preluare al imaginilor oferit de BrilMed, permite conectarea la majoritatea echipamentelor ce utilizeaza standarde compatibile precum si preluarea automata a radiografiilor in cazul clinicilor care detin cabinet de radiologie propriu.
      Pentru clinicile specializate de radiologie sau spitale cu sectii de radiologie, partea de imagistica poate fi completata prin modulul BrilMed PACS, care asigura o retea DICOM complexa de comunicatie si arhivare a imaginilor radiologice.

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro